top of page

We Escape

Aktiviteten som kan passe (nesten) alle anledninger

IMG_1651_edited.jpg

Hos WeEscape Molde kan du booke ulike rom hvor du må løse oppgaver for å komme deg ut. 2-7 personer stenges inn i et spesialbygget rom, fyllt med mysterier, gåter og fascinerende mekanismer. 

En kort introduksjonsfilm forklarer spillets historie, hva som har skjedd, hvorfor dere er der, spillets mål, eller oppdrag. Dette er en artig aktivitet hvor man får hint underveis, og laget må samarbeide godt for å klare oppdraget.

IMG_5220_edited.jpg

Motel

motel-en.png

En kollega har forsvunnet og ble sist observert på rom 313, men du og ditt team finner fort ut at han ikke er den eneste som har forsvunnet fra akkurat dette motet-rommet. 
Finn ut hva som har skjedd og hvor han er før tiden renner ut!

Serial Killer.HEIC

Serial killer

serial-killer-en.png

Folk i nabolaget forsvinner … Det går et rykte om at en seriemorder er på frifot. Opprett et detektivteam og finn den mystiske morderen. Ledetråder fra kanten av byen fører teamet ditt dypt ned i skogen. Klarer du å finne morderen?

WEB_roomescapemolde_studioistad_002.jpg

The Heist

bank-robbery-en.png

En velstående antikvietsforhandler har fått tak i en enorm diamant, på størrelse med en neve. Den er mest sannsynlig gjemt et sted på kontoret hans, under lås og slå, og er tungt bevoktet. Er du og dine lagspillere i stand til å finne og stjele diamanten uten å bli oppdaget?

bottom of page