top of page

Sekken rundt

Turen presenteres med

Romsdalsbanken sponsor
Skjermbilde_t%C3%83%C2%A5gheia_edited.jp

Type:

Ferge, asfalt, grus

Sist oppdatert:

Estimert tidsbruk:

3 timer

Vår rating:

gjennomsnittlig vurdering er 3 av 5

30. jan. 2022

Ikke en tur å skryte av om man som voksen sykler den alene. Men om du derimot har med barn, kan dette bli en perfekt familietur i helga!

Turen starter ved Molde Fergekai hvor du tar Molde-Sekken ruta over til øya. Når du kommer hit får du et valg mellom å ta ta til høyre eller kjøre rett frem bare noen ti-meter opp i bakken. Uansett hvilken vei du tar, blir turen fin.

På veien finner du den lille dagligvarebutikken Samsen (se link nedenfor). Det er noe spesielle åpningstider her, så det anbefales å ha kontroll over dette på forhånd. Her kan du anskaffe deg forfriskninger videre.
Rett ved Samsen finner man også en skole, som inkluderer en fotballbane og lekeplass. Disse kan du få god bruk for, dersom du har med barn på turen.

Selve runden på sykkel kan du kjøre på en time, men du må beregne rundt 3 timer på hverdager, og enda lenger på helg. Dette på grunn av fergetidene. Det er derfor en fordel at du har dette under kontroll før du drar, for det kan bli en ganske lang ventetid på fergekaia dersom du ikke gjør det.

Se også:

bottom of page