top of page

Om oss,

MoldeCity

MoldeCity logo

MoldeCity er et prosjekt som inkluderer nettsiden moldecity.no, Instagram-kontoen @molde.city og Facebook-siden MoldeCity. Prosjektet drives av Smørdal ENK. 

MoldeCity er et samlingsted for alle aktiviteter i Molde. Stier, og samlinger på ett og samme sted gratis på nettet. Nettsiden ble lansert 1. juli 2021, da med en mye forbedringspotensialet. Bare siden da, har vi utviklet mye nytt på nettsiden.

 

Etter starten på korona-karantenen fikk mange mer fritid, og spesielt turer ble alle mer populære. MoldeCity vil gjøre det lettere for alle som bor i Molde å oppleve byen fra sin beste side. Nå er nettsiden på vei til å utvikle seg til så mye mer enn en guide. MoldeCity har ambisjoner om å tilby en rekke lokale tjenester. På nettsiden skal sentrum være kartlagt, og du finner allerede informasjon om alt fra åpningstider på Moldetorget til regler på GoKart-banen i Malmedalen.

Uansett om du er i Molde for første gang eller har bodd her hele livet: Gi oss en sjanse til å vise deg en by ulik noen annen.

Artikkel om MoldeCity i Romsdals Budstikke:

bottom of page